Les obres de la rambla Hospital i la plaça Gerbert d’Orlhac estaran llestes per Nadal


“La gent ha de guanyar espai als carrers de la ciutat per omplir-los de vida”, ha manifestat l’alcaldessa, Anna Erra, durant la visita de les obres a la rambla Hospital efectuada aquest dimecres, 21 de setembre.
Acompanyada de la regidora d’Urbanisme, Fabiana Palmero, i l’arquitecte tècnic municipal, Miquel Autet, l’alcaldessa ha pogut parlar amb veïns i comerciants de la zona que s’han mostrat molt satisfets per l’evolució de les obres i la bona coordinació del personal tècnic de la reurbanització amb els establiments per afectar el mínim possible en el rendiment del negoci. De fet, alguns dels propietaris han remarcat que les vendes han seguit el curs habitual i que la clientela es mostra molt satisfeta perquè amb les obres estan redescobrint edificis i racons de la rambla que fins ara els havien passat desapercebuts. 
A finals del mes d’octubre, si no hi ha cap imprevist i encara en període d’obres, s’obrirà el primer tram al trànsit mentre se segueixi actuant a la plaça Gerbert d’Orlhac i un tram del carrer Doctor Junyent. Unes actuacions que es finalitzaran pels volts de Nadal.
Sobre el terreny s’ha comprovat que a la zona reurbanitzada s’augmenti el nombre de bancs, un tipus de mobiliari urbà molt sol·licitat per la gent gran i que han de contribuir a fer una ciutat de Vic més amable.