• Notícies d'última hora

  VIC FM

  Vic estrena camp de gespa artificial municipal a la zona esportiva

  El pròxim diumenge, dia 25 de gener a les 16.15 h, tindrà lloc la inauguració oficial del camp municipal ubicat a la zona esportiva de Vic. La ciutat de Vic disposarà doncs, d’un camp de gespa artificial i el que diverses entitats esportives i altres organismes en podran fer ús.
  L’Ajuntament de Vic sempre ha reconegut la tasca que desenvolupen les entitats esportives de la ciutat i per aquest motiu aposta una vegada més en aquest àmbit, sempre comptant amb el suport i finançament de la Diputació de Barcelona.
  L’acte comptarà amb la presència de la presidenta de l’Institut Municipal d’Esports i regidora d’Esports, Montserrat Rovira; i el diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom.
  Una hora abans, a les 15.30 h, està previst també la presentació de tots els equips que té l’Unió Esportiva Vic i Vic-Riuprimer REFO que actualment compten amb més de 400 nens i nenes. D’altra banda, a les 17.00 h, tindrà lloc el partit de futbol de primera catalana entre UE Vic i el Manresa C.E.
  RECORDEM:
  Motiu: Estrena del camp de gespa artificial de la zona esportiva de Vic
  Dia: Diumenge, 25 de gener
  Hora: 15.30 h. Presentació equips UE Vic i Vic-Riuprimer REFO
              16.15 h. Inauguració oficial del camp de gespa artificial municipal
              17.00 h. Partit de futbol de primera catalana entre UE Vic i Manresa C.E.
  Lloc: Zona esportiva de Vic

  Butlletí de Notícies

  Noticies

  Ultima setmana

  Cultura

  Vota al VIGATA DE L'ANY 2O18

  Oci