• Notícies d'última hora

  VIC FM

  Com crear el teu negoci

  Tens una idea ? Estàs pensant en muntar el teu propi negoci ? Si és així , és molt possible que et assalti un mar de dubtes . Que no s'estengui el pànic : en aquesta pàgina recopilem tota la informació i eines que necessitaràs per posar la teva empresa en marxa . Endavant !

  Una idea viable
  La viabilitat d'un projecte està determinada per l'anàlisi del producte o servei , l'oferta , demanda , competència , costos i beneficis , necessitats financeres i el públic objectiu al que et dirigeixis .

  Tràmits per crear una empresa
  Abans d'obrir les portes del teu negoci , tindràs molt paperassa que omplir . Aquí t'expliquem com agilitzar els tràmits de les llicències necessàries per posar-te en marxa .

  Pla de negoci
  Com elaborar un pla de negoci
  Com fer més atractiu el document amb el que podràs aconseguir inversors , planificar el teu creixement i consolidar el teu negoci .
  Més de 40 models de plans de negoci , anàlisi de mercat , xifres econòmiques , exemples i consells d'emprenedors , ...

  startup
  Com crear una startup
  Des del model de negoci fins a la recerca de finançament i el desenvolupament del producte . Recopilem els millors reportatges perquè posis en marxa el teu startup .
   Emprendre en solitari

  Emprendre en solitari
  Ser petit té avantatges : flexibilitat per sortejar obstacles i cintura per adaptar-se al moment a les necessitats del mercat . I si vols ser gran, et pots associar a altres com tu .

  Tria la millor ajuda
  El primer , busca assessorament que t'ajudi a veure i corregir els errors del teu projecte , així com a cobrir teus llacunes formatives . I després, als socis inversors .

  Qui t'ajuda a emprendre
  Consulta el Cercador de la DGPYME , per informar a cop de clic sobre tots els ajuts , subvencions , assessorament i recursos als quals pots accedir.

  Butlletí de Notícies

  Noticies

  Ultima setmana

  Cultura

  Vota al VIGATA DE L'ANY 2O18

  Oci