Mercat del Ram 2017

El 7, 8 i 9 d'abril de 2017 la ciutat de Vic tindrà la seva cita anual amb el Mercat del Ram, un punt de trobada pel sector agropecuari i una gran festa per a la ciutadania. Hi trobareu exhibicions i concursos ramaders, productes agrícoles, activitats lúdiques, esportives, culturals i comercials, exhibicions i concursos eqüestres i un ampli espai destinat a la gastronomia. 

Conèixer el dia a dia de les masies 
A l'interior del Recinte Firal, una zona dedicada a mostrar l'origen de la indústria agroalimentària de la comarca. A través de diferents àrees com el camp i l'hort, el graner, la cabanya, l'estable i el mercat, els visitants podran conèixer d'a prop el dia a dia d'una masia i l'activitat relacionada amb els processos agroalimentaris que s'hi porten a terme. És un espai adreçat, principalment, a un públic familiar i es dinamitzarà amb tallers, exposicions i activitats didàctiques. 

Espai Terra i Cuina, amb productes de proximitat al vostre abast 
Seguim impulsant la mostra agroalimentària, amb un espai on hi participen expositors que ofereixen productes com vins, verdures, embotits, carns fresques, olis, pastisseria, pa i bolets, entre d'altres, i una oferta de tapes de degustació. La novetat aquest any és un espai dedicat a les cerveses artesanes. 



Els cavalls, protagonistes a la zona esportiva 
Les exhibicions eqüestres són un dels atractius que ha guanyat més força en els últims anys. La zona esportiva acull demostracions, repartides en dues pistes, concursos de doma clàssica, carrusels, salts d'obstacles, Horseball, entre les activitats que es poden veure el dissabte i diumenge. 

Jornades tècniques, una aposta pel coneixement 
Durant la setmana, diferents entitats i institucions organitzen conferències sobre qüestions d'interès pel sector professional. 

Altres mostres i activitats lúdiques 
El Mercat del Ram és, també, una gran festa ciutadana. A banda de les mostres esmentades, cal destacar la de Turisme, la de maquinària agrícola i vehicles industrials, la d'horticultura, jardineria i energies renovables i la d'automòbils. La ciutat s'omple d'ofertes lúdiques que complementen la vessant comercial com un concurs de globus aerostàtic, exhibicions castelleres i diverses competicions esportives.




Clica aquí per veure els horaris
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris