La Sensacio.cat, és una empresa digital pionera en treballs web, aplicacions mòbils, comunicació, publicitat, esdeveniments, entre d'altres.

Portem des de 2007 creant falques per emissores de tot el país, dissenys corporatius per a empreses i particulars, grabacions de programes de televisió i videoclips, organitzadors d'esdeveniments...

Oferim un servei professional i transparent, evitant els mitjancers ja que creiem en la gran eficàcia que s'aconsegueix en la comunicació entre client i dissenyador. El nostre objectiu és aconseguir la millor qualitat visual, realitzant dissenys a mida, personalitzant cada servei amb total implicació buscant sempre la usabilitat, simplicitat i accessibilitat.

Ens agrada Internet i les oportunitats que ofereix actualment, és per això que intentem estar a l'última en disseny, tecnologia i xarxes socials. El nostre equip es troba en constant formació, això permet treballar amb les millors eines creatives i de desenvolupament per oferir als nostres clients el millor servei.

Més informació a info@larevistadevic.cat