VIC FM

VIC FM

Theme Layout

Rightsidebar

Theme Translation

Trending Posts Display

9/recent-posts/grid

Home Layout Display

no

Posts Title Display

no

404

We Are Sorry, Page Not Found

Home Page
La Sensacio.cat, és una empresa digital pionera en treballs web, aplicacions mòbils, comunicació, publicitat, esdeveniments, entre d'altres.

Portem des de 2007 creant falques per emissores de tot el país, dissenys corporatius per a empreses i particulars, grabacions de programes de televisió i videoclips, organitzadors d'esdeveniments...

Oferim un servei professional i transparent, evitant els mitjancers ja que creiem en la gran eficàcia que s'aconsegueix en la comunicació entre client i dissenyador. El nostre objectiu és aconseguir la millor qualitat visual, realitzant dissenys a mida, personalitzant cada servei amb total implicació buscant sempre la usabilitat, simplicitat i accessibilitat.

Ens agrada Internet i les oportunitats que ofereix actualment, és per això que intentem estar a l'última en disseny, tecnologia i xarxes socials. El nostre equip es troba en constant formació, això permet treballar amb les millors eines creatives i de desenvolupament per oferir als nostres clients el millor servei.

Més informació a info@larevistadevic.cat

Slider

7/recent-posts/slider