18è Torneig AutoSuministres Motor de Golf 2016






Per desè vuitena vegada, AutoSuministres Motor compleix el seu compromís amb el golf, organitzant els tornejos d'aquesta especialitat esportiva, integrats en el MercedesTrophy, que aquest any celebra la seva edició número 27. 
El Torneig AutoSuministres Motor de Golf se celebrarà a les instal·lacions del Club de Golf Montanyà el proper dissabte, 18 de juny, i comptarà aproximadament amb 180 jugadors inscrits, que per reglament han de ser majors de 18 anys i tenir la llicència federativa vigent de la Reial Federació Espanyola de Golf. 
Tots els jugadors inscrits rebran un polo del Circuit, una gorra i boles. Durant el llarg dia de golf, 10 Vetas de Jabugo servirà un excepcional pernil per tots els participants i organitzarà el seu propi premi especial a la Bola Més Propera. També, els copatrocinadors TaylorMade, Adidas i Fundación Seve Ballesteros organitzaran els seus respectius premis especials. 
Al finalitzar el recorregut, els jugadors tindran la oportunitat de brindar amb Cava Villa Conchi (Millor Cava Espanyol 2015 per la revista Mundus Vini), i la assistència al sorteig de regals TaylorMade que tindrà lloc desprès de l’entrega de premis. 

Premis 
Mercedes–Benz 
Els clients de Mercedes-Benz millor classificats en cada torneig es beneficiaran d'un premi reservat per a ells. Consistirà en una invitació especial per assistir, amb un acompanyant de la seva elecció, i participar a la Final Nacional de Golf que tindrà lloc al setembre. 
ADIDAS 
Premi a la Bola més Propera, regalant al guanyador un parell de sabates de golf, MODEL Tour 360 
TaylorMade 
Premi especial al Drive més llarg, premiant als guanyadors tant de la categoria masculina com femenina d’un sand wedge d’última generació. 
Fundación Seve Ballesteros 
Premi especial a la Bola Més Propera. El guanyador/a rebrà una nit d’hotel al Hotel Real de Santander amb la possibilitat de visitar la sala de trofeus a casa de Seve Ballesteros i rebrà també un GreenFee per jugar al camp de golf del Real Golf de Pedreña 
10 Vetas Jabugo 
Premi a la Bola més Propera, premiant al guanyador d´un pernil 
Cava Villa Conchi 
Premiada per MundusVini com a millor Cava Espanyol 2015, regalarà en el sorteig una caixa completa del seu producte per un dels afortunats jugadors.