Ana Milán ens explica en exclusiva els seus trucs de bellesa

La fama li va arribar de la mà de la directora de màrqueting Victòria de la Vega, el seu personatge en la inclassificable i televisiva sèrie Cambra Cafè, però Ana Milán ha participat en nombroses sèries televisives, des Yo soy Bea fins Física o Química, El temps entre costures, Policies, Estimar és per sempre o Periodistes. Actriu de teatre versàtil, capaç d'interpretar en diferents moments de la gira als cinc personatges de l'obra 5mujeres.com, també ha estat presentadora del mític Caiga quien Caiga, ha escrit un llibre, Sexe a Milà, ha tingut un fill, Marc , i té un bloc, D'aquí a Milà.

Actriu, presentadora, model, periodista, escriptora, mare, blocaire ... La pregunta és obligada, com aconsegueixes arribar a tot sense despentinar? O sí et despeinas?
És clar que em va despentinar! He après a fer les coses d'una en una i respirant, el contrari no és vida ....

Quina és la teva rutina de bellesa i què no deixes de fer mai?
Netejar la pell matí i nit en profunditat és un imprescindible i després procuro hidratar pel dia i nodrir amb olis a la nit.
   
Ens han «xivat" que coneixes la marca Olay i tens una relació especial amb ella. Des de quan la coneixes i quin és el teu producte fetitxe?
Fa molt que conec Olay i m'encanta, tots el seu productes són fiables i no venen fum. Sempre aconsegueixen textures que deixen la pell cuidada i confortable. Davant el dubte Olay sempre és un encert. I m'encanta el seu nou oli !!!!!

En el teu blog, D'aquí a Milà, llegim que estàs al tant de les últimes novetats cosmètiques. En quin lloc de la teva vida situes el manteniment de la teva imatge?
M'agrada molt cuidar-me, em connecta amb mi, amb una estona i un mim per a mi. És una espècie de »meditació cosmètica» 😉

Dius, ¡i ens encanta! que tens 32 pintallavis vermells. Per què? Tots de la mateixa marca? Algun altre color que t'agradi per als llavis?
No! Hi ha mil marques diferents! Adoro el vermell i si no m'ho poso em rendeixo als brillantors.

Assegures que el teu perfum és Burberry, encara que de vegades li ets infidel. Quan, per què i amb qui? Quin tipus de fragàncies prefereixes?
En aquest moment estic absolutament enamorada d'un perfum de Anik Goutal anomenat Nimfeu Meu.

Ofereixes una imatge fresca i natural. ¿No vas maquillada o el «nude» és el teu aliat imprescindible?
Mai vaig maquillada si no treballo. És el meu luxe!

Ets aficionada als tractaments d'estètica? Quins són els teus preferits i per què?
Per mantenir la pell perfecta és imprescindible passar per cabina i posar-se en mans d'una professional. I confiar en el que la professional decideix.

La teva imatge és la d'una dona forta i segura de tu mateixa. Quin és el teu punt flac, si el tens?
Jajajajaja. Tinc mil, però suposo que no voldràs que te'ls expliqui !!!
 
Si no ens falla la memòria, portes el cabell llarg des de fa anys. Per a quan un canvi de look? Et deixes aconsellar pel teu perruquer o tens una idea molt clara de quina imatge vols donar?
Per ara em sento bé amb els cabells així, però qui sap! Jo sóc d'impulsos!


Per Belleza Activa