CATIM col·labora en una doble causa

Cada cop són més les empreses que es decideixen a participar en la col·laboració de CATIM amb la Fundació el Somni dels Nens. Gràcies a aquest fet, el conveni de col•laboració de CATIM amb la Fundació, que va establir-se el passat 1 de gener, no para de donar fruits. I és que entre els mesos de gener i juliol s’han reunit 5.672,21€ que CATIM, gestor de residus homologat, ha destinat íntegrament a aquesta organització, amb la voluntat d’ajudar en la seva tasca per la realització d’activitats pels infants amb càncer o altres malalties greus o cròniques.


Com ha estat possible?
Per facilitar la col·laboració CATIM s’encarrega d’enviar un contenidor per dipositar els consumibles buits, i en acabat fa entrega d’un justificant de residus que està validat per l’Agència de Gestió de Residus de Catalunya. L’import de tots els cartutxos de tinta que recull CATIM de forma gratuïta a les empreses, i els cartutxos que els particulars dipositen a les botigues de CATIM es destinen íntegrament a la Fundació. Tres mesos de teràpia en cavall, entrades al Circ du Soleil, Trasllat a PortAventura, són algunes de les activitats que s’han pogut portar a terme a l’hospital de Sant Pau, Sant Joan de Déu i Vall d’Hebron.


La Fundació “El Somni dels Nens”
L’objectiu d’aquesta fundació és fer realitat els somnis de nens i nenes afectats de càncer o altres malalties greus o cròniques, amb la finalitat d’aportar una dosi d’il•lusió, que els ajudi a mantenir una actitud positiva durant el tractament.


CATIM
tinta i tòners per a impressores
Tel. 938835858
www.catim.cat



Publica un comentari a l'entrada

Comentaris